Активний відпочинок згуртовує колектив

Нещодавно профспілкова організація подарувала своїм членам неймовірно цікавий подарунок – поїздка до прекрасного міста Львів.

Це було давнім бажанням багатьох і ось воно здійснилось!!!

Львів – це місто, яке об’єднало у собі старовину та сучасність. Тут можна зустріти готику і барокко, рококко та ампір, ренесанс та Романський стиль, сучасну еклектику та конструктивізм. В архітектурі Львова відчувається вплив Австро-Угорської імпрії та Польщі.

Два дні ми побували на екскурсії по Львову, прогулювались містом, відвідуючи різні заклади та музеї. Усіх вразила краса Старого міста, його маленькі вулички, які радо вітають гостей, а маленькі будиночки, здавалося б зовсім різні, побудовані як одна споруда, надають місту особливого шарму тут ми відчули неповторний дух, смак і пристрасть Галичини, а будинок Львівського оперного театру є окрасою міста.

Також нам пощастило відвідати Фестиваль шоколаду , на якому були представлені найкращі  Львівські шоколадні вироби. На фестивалі можна було дізнатися рецепти та спробувати десятки видів шоколаду  та надзвичайно смачні солодощі приготовлені за найрізноманітними рецептами.. Ми отримали насолоду не тільки від шоколаду, а й від самого дійства.

Хто побував у Львові, мріє знову туди повернутись. Нехай в думках, щоб знову милуватися, радіти, любити, захоплюватися. Хто їде звідти – сумує, залишаючи незабутні враження та спогади.

Сюди варто приїхати, щоб побачити цю красу.

Усі працівники від поїздки отримали масу позитиву та яскравих вражень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.