Міжнародний день миру

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ АБО ТЕМАТИЧНИЙ ДЕНЬ «ХАЙ ЗДІЙСНИТЬСЯ НАША МРІЯ – МИР НАСТАНЕ В УКРАЇНІ!»

З ініціативи Асамблеї ООН 21 вересня щороку відзначається у світі Міжнародний День Миру. Мир для маленьких країнців Мурованокуриловецького ЗДО №2 «Сонечко» починається з привітної щирої посмішки малюків, теплоти і доброзичливості вихователів в садочку, з відчуття безпеки і комфорту, якими вони щоденно оточені в Колисці Дитинства – Колисці Любові. І ось, напередодні Міжнародного Дня Миру, 20 вересня, у нашому садочку пройшов тематичний день, присвячений найголовнішому – Миру над рідною українською землею.

 Виготовлення голубів Миру, малювання сонячних яскравих променів навколо сонечка, аплікування квітів і голубого мирного неба, все це відбувалося в кожній віковій групі під керівництвом творчих вихователів Шевчук С.О., Ротар В.П., Московчук Л.М., Петраш Н.В., Липчук С.М., Хрущ Л.К., Білик Н.Ю., Храпко І.А., а потім пройшла виставка колективних робіт.

Тематичний День Миру об’єднав маленьких дошкільників у велику дружню родину з щирим прагненням до доброти, толерантності, уміння дружити і співпереживати. Вихованці старших груп «Калинка» та «Розумашки» провели акцію «Голуб Миру кожній людині», діти дарували паперові голуби перехожим. Ці голуби Миру, що злітали з маленьких долонь, сьогодні понесли дитячі і дорослі мрії про чисте голубе небо, ясне променисте сонце, про бажання жити і радіти у мирній українській державі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.